Generatore de Curent Electro Exim - Cu noi staţi departe de întuneric !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

Curatare rezervor motorina
si reconditionarea acesteia pentru reutilizare

Va propunem un serviciu de curatarea a rezervorelor de motorina ale generatoarelor, care pe langa curatarea rezervorului are si avantajul financiar de a va recupera investitia in motorina veche sau contaminata pe care o reconditioneaza, fiind totodata o solutie prietenoasa mediului inconjurator. Toate acestea se realizeaza fara a necesita scoaterea din functiune temporara a generatorului pe perioada curatarii iar pretul veti vedea ca este unul competitiv.

Solutia pe care Electro Exim v-o propune utilizeaza un sistem mobil de inalta performanta, de provenienta si patentat in SUA, care curata rezervoarele de combustibil prin reconditionarea, stabilizarea si decontaminarea combustibilului diesel dinauntrul acestora. Astfel, sistemul elimina eficient apa, namolurile, sedimentele care se acumuleaza in mod natural in rezervoarele de motorina ale generatoarelor si care daca nu sunt eliminate ar putea deveni o problema majora pentru functionarea si fiabilitatea motorului diesel. Sistemul este destinat transferului si in acelasi timp curatarii si tratarii combustibilului, al uleiulilor sau lichidelor de racire.

Curatarea propriuzisa a rezervoarelor de combustibil diesel se realizeaza in patru etape de purificare, eliminare a sedimentelor, a apei si bacteriilor, dupa care sistemul reintroduce motorina curata inapoi in rezervor.
Prin serviciul pe care firma noastra il ofera aveti acum posibilitatea nu doar sa curatati rezervorul de motorina in sine, dar si sa recuperati in conditii de siguranta, si sa reutilizati combustibilul diesel din generator pentru care deja ati investit bani.

Elementele cheie ale echipamentului includ: un sasiu usor dintr-un aliaj rezistent, cu anvelope pneumatice, cadru din aliaj acoperit cu pulbere, furtunuri, o pompa puternica de recirculare cu palete, un filtru super puternic pentru curatare magnetica, o sita fina pentru curatare, o unitate de filtrare cu flux marit pentru rotire si un separator unic turbo ciclon. Intreg sistemul este pantenat de compania americana producatoare si este destinat transferului si in acelasi timp curatarii si tratarii combustibilului, al uleiulilor sau lichidelor de racire.


 

Rezultatul pe care il obtineti va fi:

• un rezervor cu peretii curati, fara namol si reziduri;
• cresterea calitatii combustibilului pentru a obtine o performanta si o functionare eficienta a echipamentului dvs.;
• o mai mare putere a echipamentului;
• economie de combustibil;
• mai putin fum şi noxe;
• cresterea duratei de viata a injectoarelor, filtrelor, pompelor, si astfel al intregului echipament;
• o solutie “eco-friendly” pentru problemele referitoare la contaminare pe care le implica rezervoarele de combustibil
• prevenirea in viitor a reparatiilor premature si evitarea nefunctionarii generatorului ca urmare a depozitelor de sedimente.

De ce este nevoie de curatarea motorinei dintr-un generator de curent?

Motoarele diesel moderne din ziua de astazi nu au absolut nici o toleranta pentru combustibil vechi sau contaminat. Companiile mari petroliere sustin ca motorina are o durata de depozitare de 6 luni la temperaturi ambiante de peste 30 de grade C si intre 6-12 luni la temperaturi ambientale de 20 grade C.
Motorina tinuta astfel in rezervor dupa aceasta perioada devine inutilizabila fara teste regulate sau implementarea unui program de reconditionare a acesteia. In 90% din rezervorele de motorina se va gasi un anume tip de contaminare, iar acest lucru cauzeaza necontestat majoritatea problemelor intalnite la motoarele diesel.
Prin implementarea unui astfel de sistem de reconditionare a motorinei se vor evita pierderi, scurgeri sau alte situatii periculoase care pot aparea in timpul functionarii generatorului, nu se pierde investitia financiara in motorina achizitionata anterior si este un procedeu “green” prin economia resurselor mediului inconjurator.
 


La finalul procesului de curatare a rezervorului si de reconditionare a motorinei va vom prezenta cu ajutorul unui test de calitate diferenta intre motorina veche si cea curata rezultata in urma reconditionarii.

 

elimina-contaminarea-rezervoarelor-dieselContact

Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

Contact