Generatore de Curent Electro Exim - Cu noi staţi departe de întuneric !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

Service / Mentenanta / Reparatie Generator de curent diesel

service-generator image

       Echipa noastra de service ofera servicii de specialitate si efectueaza reparatii la generatoarele cu puteri peste 8kVA. Generatorul nu mai este in garantie, sau aveti nevoie de servicii de mentenanta periodica? Generatorul nu se comporta asa cum trebuie? Generatorul nu mai porneste sau scoate sunete neobisnuite? Nu ezitati sa ne chemati. Putem oferi toate acestea la cele mai competitive preturi. De cele mai multe ori putem remedia problema cu care va confruntati chiar pe loc. Avem in stoc piesele si consumabilele cele mai des utilizabile la generatoarele de curent cu motoare Volvo, Perkins, Yanmar, Deutz, Iveco iar ce nu avem deja pe stoc le putem procura in scurt timp, datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizorii si producatorii de generatoare de curent din Europa.

       Stim ca ati facut o investitie semnificativa atunci cand ati achizitionat un generator de curent si aveti asteptari ca acesta sa functioneze pentu multi ani fara probleme. Ca orice echipament insa, generatoarele au nevoie de o anumita mentenanta, verificari periodice si uneori interventii. Datorita experientei in domeniu, tehnicienii nostri pot identifica rapid problema pe care o are generatorul si sa ofere solutia cea mai potrivita, astfel incat sa fiti siguri ca data viitoare cand se vor stinge luminile, generatorul dvs. va porni !

curatare-combustibil


        Prin divizia de service a companiei noastre oferim clientilor interesati si mentenanta proactiva, care rezulta in importante economii financiare. Serviciile pe care le oferim in acest sens sunt:

Pe langa serviciile pe care le efectueaza tehnicienii nostri, ne puteti intreba despre:

importanta-curatarii-rezervorlui


       Mai multe informatii despre procesul de curatare a rezervorului de motorina si importanta reconditionarii motorinei veti gasi la pagina noastra Curatare Rezervor Generator.

Contact Specialist Tehnic

Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

Contact