Generatore de Curent Electro Exim - Cu noi staţi departe de întuneric !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

De ce sa cumparati de la noi?


Pentru ca va oferim:

 • Generatoare de Curent echipate cu motoare diesel de renume si cu reprezentanta in Romania (Perkins, Volvo, Iveco, Yanmar, Cummins, Deutz, etc.) ceea ca va garanta ca oricand in viitor veti gasi pe piata consumabile si piese de schimb, daca va fi nevoie;
 • Generatoare de Curent echipate cu componente origianle de cea mai buna calitate, care fac diferenta intre un Generator de Curent cu odurata de viata de doar cativa ani si un Generator de Curent cu o durata de viata de peste 30 de ani; Pentru a va convinge de calitatea Generatoarelor de Curent pe care le comercializam si de seriozitatea firmei noastre va putem oferi date de contact pentru orice client doriti dvs. din lista noastra de Referinte;
 • Consultanta GRATUITA si calificata la alegerea Generatorului de Curent;Livrare GRATUITA a Generatorului de Curent la sediul beneficiarului;
 • Asistenta tehnica GRATUITA la punerea in functiune a Generatorului de Curent;
 • Instruirea GRATUITA a personalului la locul de utilizare a Generatorului de Curent si cursuri GRATUITE de intretinere si utilizare la sediul nostru;
 • Posibilitate de a incheia contracte de service in perioada de garantie si post garantie;
 • Instalare  la cerere pentru generatorul de curent achizitionat;
 • Furnizarea de consumabile si piese de schimb pentru o perioada de cel putin 10 ani;
 • Asistenta in vederea verificarii posibilitatilor de finantare cu fonduri europene;
 • PRETURI de IMPORTATOR, cu un excelent raport calitate-pret.
 • In functie de nevoile dvs. specifice, va punem la dispozitie o serie de optiuni suplimentare legate de livrarea, alimentarea si controlul solutiei alese.

 • Pentru a va ajuta in alegerea generatorului potrivit, echipa noastra de vanzari si echipa tehnica va sta la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebari ati avea inainte de a va hotara la achizitia unui grup electrogen.

  De asmenea, puteti accesa link-ul urmator si sa vedeti ce au ales alti clienti de-ai nostri, in functie de domeniul de activitate. 

  Inainte de toate dorim sa va aducem la cunostinta cateva considerente pe care noi le apreciem a fi importante la alegerea unui echipament precum un generator de curent. 

  Desi de multe ori depindem de bugetul stabilit, avand in vedere ca achizitionarea unui generator de curent este o investitie pe termen lung, durata de viata a acestuia fiind undeva peste 30 de ani pentru o utilizare de back-up, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele lucruri atunci cand alegeti un generator:
  Echiparea generatorului cu un motor de renume, de preferat cu reprezentanta in Romania (Perkins, Volvo, Iveco, Yanmar, John Deere, Cummins, etc.)  deoarece aceasta va garanta ca oricand in viitor veti gasi pe piata consumabile si piese de schimb, daca va fi nevoie.

  Cand comparati generatoarele, aveti in vedere calitatea componentelor acestora. Componentele unui generator se uzeaza chiar si atunci cand generatorul functioneaza foarte putin, pe post de back-up (materialele imbatranesc, spre ex. garniturile, cauciucurile, mai ales acelea care nu sunt de calitate). Din acest motiv este importanta calitatea componentelor cu care generatorul este echipat, ceea ce va decide in final durata de viata a unui generator cat si costul intretinerii acestuia. Nu uitati ca dupa expirarea garantiei, remedierea oricaror probleme este in contul dvs. Va puteti astepta ca piese marunte din componenta unui generator ieftin sa se uzeze mult mai curand si din acest motiv cresc sansele ca generatorul nici sa nu porneasca atunci cand este nevoie de el. Este total gresit sa va ganditi ca un generator de back-up va fi utilizat prea putin si nu merita platita o diferenta, nu neaparat una semnificativa, pentru o calitate mai buna a acestuia. In majoritatea cazurilor, diferenta de pret la generatoare provine de la calitatea componentelor sale si de la costurile fabricantului care trebuie sa respecte anumite norme in fabricarea generatoarelor. Incercati sa va amintiti sau sa intrebati ce piese se schimbau dupa trecerea unei ierni la o Dacie de generatie veche si similar veti intelege si diferenta intre un generator mai ieftin si unul mai performant, dar mai scump.  In trecut, acele  racorduri de cauciuc pentru Dacii se gaseau la orice colt de strada, dar la un generator din ziua de astazi echipat cu componente mai putin calitative si de care nimeni nu a auzit, veti fi nevoit sa inlocuiti generatorul cu unul nou. Pentru alte informatii utile despre generatoare si sfaturi la achizitia acestora puteti accesa pagina noastra despre generatoare de curent.

  In calitate de importator direct si distribuitor, incercam sa oferim pe piata generatoare pentru bugete diferite, alegand cu mare atentie producatorii cu care lucram. De-a lungul timpului si dupa vizite la mai multi producatori, ne bucuram sa colaboram cu success cu cativa producatori de incredere si renume, a caror oferte de produse le extindem si noi clientilor.

  Pe piata din Romania, gama de generatoare pe care o oferim nu este una fara concurenta, astfel incat va garantam ca suntem interesati sa fim cat mai competitivi.

  De asemenea, suntem constienti ca un client multumit ne va recomanda si altor clienti iar echipa noastra isi da tot interesul sa rezolve solictarile cat mai rapid si cat mai in beneficiul clientului.

  Daca doriti sa auziti personal ce au de spus clientii nostrii din trecut, va putem pune la dispozitie date de contact pentru orice client doriti dvs. din lista noastra de referinte.
    

  Contact Vânzări

  Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

  Contact