Generatore de Curent Electro Exim - Cu noi staţi departe de întuneric !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

PANOUL DE TRANSFER / ATS AL GRUPULUI ELECTROGENEpanou de transfer generator, AAR, ATSAlte denumiri pe care le veti intalni si fac referire la panoul de transfer al generatorului de curent sunt: Panou AAR (Automat de Aclansare a Rezervei), din engleza LTS (Load Transfer Switch) sau Panou ATS (Automatic Transfer Switch).

Pe durata unui caderi de tensiune de la retea, daca generatorul de curent este utilizat ca back-up la reteaua electrica, panoul de transfer al generatorului este cel care are rolul de a transfera automat consumatorii alimentati de la retea catre generator si invers la revenirea retelei electrice.

Acest lucru se realizeaza prin cele doua contactoare din panoul de transfer sau a comutatorului cu motorizare, in functie de solutia utilizata. Odata ce s-a detectat lipsa tensiunii de la retea, generatorul de curent porneste si imediat ce genertorul ajunge la parametrii corespunzatori de tensiune si frecventa, AAR-ul va trece consumatorii pentru a fi alimentati direct din generatorul de curent.

Contact Specialist Tehnic

Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

Contact